Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι το αυτοκίνητο δεν χάνει την αντικειμενική του αξία και ο λόγος ειναι ότι  η επισκευή του βαθουλωματος-λακουβας  γίνεται χωρίς βαφή. Το κοστος της επισκευης;
το κόστος επισκευής  είναι σαφώς πιο οικονομικός  από τον παραδοσιακό τρόπο.

Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των βαθούλωματων-λακκουβών όταν πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει υποστεί ζημιά από χαλαζόπτωση αλλα σε κάθε περίπτωση πολύ λιγότερο χρόνο από τον παραδοσιακό τρόπο της σφυρηλάτησης και βαφής.Εάν πρόκειται για βαθουλώματα-λακκούβες απο πάρκινγκ βανδαλισμούς ή από άλλους λόγους τότε η επισκευή και παράδοση του οχηματος γίνεται αυθημερόν.

Μα φυσικά και όχι γιατί η φιλοσοφία της τεχνικής αυτής(PDR) ειναι η πλήρης αποκατάσταση του βαθουλώματος-λακκούβας στο 100% χωρίς βαφή.

Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι και στην παραπάνω ερώτηση. Δηλαδή γίνεται αποκαταστάση χωρίς βαφή όλων των βαθουλωματων-λακκουβών στο 100%.

Η μέθοδος αυτή(PDR)πέρα απο τα ειδικά εργαλεία που Χρησιμοποιεί,βασίζεται στον τεχνίτη που πρέπει να έχει την ανάλογη κατάρτιση και εμπειρία,αλλα και στο ίδιο το χρώμα και πιο συγκεκριμένα στο βερνίκι του αυτοκινήτου(το εργοστασιακό).Λόγω της απόλυτης πρόσφυσης που έχει το βερνίκι  με το χρώμα το οποίο με τη σειρά του έχει με το αστάρι και αυτό με τη σειρά του με τη λαμαρίνα τα οποία ψήνονται στην κυριολεξία στους φούρνους των  εργοστασίων αποκτουν τις ιδιότητες του κεραμικου, δηλαδή έχουν μια απίστευτη αντοχή στις πιέσεις που δέχονται απο την τεχνική (PDR) και αυτός είναι ο λόγος που υπόσχεται την αποκατάσταση των βαθουλωματων-λακκουβών-χτυπημάτων χωρίς βαφη.

Σας ενημερώνουμε ότι στο κατάστημα μας κατά την διάρκεια του Lockdown θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2310555490

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
Με εκτίμηση
PDR TheoPro Γιακούμπ