Γιατί να μας προτιμήσετε; ​

Με πολύ απλά λόγια, λόγω της εμπειρίας μας. Μερικά πράγματα στη ζωή μας έρχονται χωρίς να μας ρωτήσουν. Μεταναστεύοντας στην Γερμανία και κατόπιν αιτήσεως μου με δέχτηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της Audi και με τοποθέτησαν λόγω του πτυχίου μου (Φανοποιείου) σε αυτό τον κλάδο. Δηλαδή τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής με λακκούβες (βαθουλώματα) σε διάφορα σημεία είτε από απροσεξία των εργατών είτε από την πρέσα, έπρεπε εμείς που είχαμε  εξειδικευθεί στο PDR να τα αποκαταστήσουμε, χωρίς να χρειάζεται βαφή φυσικά.

Ήταν τόσο ενδιαφέρουσα αυτή η τεχνική αποκατάστασης των λακκουβών, που αυτομάτως μετατράπηκε σε πάθος. Έτσι φτάνοντας γρήγορα στην ανώτερη κλίμακα της τεχνικής αυτής (PDR), άρχισα να δραστηριοποιούμαι σε συνεργεία και αντιπροσωπείες στην περιοχή μου. Η πρόσβαση και η συνεργασία με τα συνεργεία ήταν πολύ εύκολη λόγω της ποιότητας που παρουσίαζα. Τα βαθουλώματα και οι λακκούβες που είχαν τα αυτοκίνητα είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, ήδη είχαν αρχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Έτσι μετά από μερικά χρόνια στο εργοστάσιο της Audi δήλωσα παραίτηση για να ασχοληθώ πιο εντατικά σε ατομικό επίπεδο ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 2002 συνέπεσε μαζί με την άδεια μου να έχουμε χαλαζόπτωση στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα και ο λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα ανοίγοντας ένα εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη. Το δύσκολο όμως ήταν να πείσω τα συνεργεία, τους εμπόρους, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις αντιπροσωπείες ότι  η αποκατάσταση των χτυπημάτων των λακκουβών ( βαθουλωμάτων ) και των χαλαζοχτυπημενων  αυτοκινήτων είναι εφικτό, να επισκευαστεί χωρίς βαφή. Με δεχόντουσαν με διστακτικό βλέμμα στην αρχή αλλά βλέποντας μετά το αποτέλεσμα επικρατούσε όντως ενθουσιασμός. Μερικές φορές όντως είναι απίστευτο το αποτέλεσμα λόγω του μεγέθους της λακκούβας (βαθούλωμα), αλλά αυτό είναι και το ερέθισμα της δουλειάς.

Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται και ο γιος μου στην τεχνική PDR έχοντας πλέον μεγαλύτερη ευελιξία για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παθιασμένος και αυτός με την τεχνική αυτή και την εξέλιξη της, έχοντας πλέον Δυναμική παρουσία στον χώρο της επισκευής του αυτοκινήτου στην Ελλάδα στην Ευρώπη Αμερική και Αυστραλία όσον  αφορά τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από χαλαζόπτωση.

Τι είναι το PDR;

Είναι ο εχθρός της βαφής κατά κάποιο τρόπο.

Είδος ζημιών

Η μέθοδος PDR Μπορεί να επιδιόρθωση πλήρως χωρίς βαφή.

Μέθοδοι του PDR

Υπάρχουν δύο τρόποι επισκευής του βαθούλωματος(λακούβας).

Χρόνος επισκευής

Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των βαθούλωματων-λακκουβών.